Στούντιο

Στούντιο

Τό συγκρότημα Ερατώ διαμερισματα, είναι χτισμένο σε παραδοσιακή αρχιτεκτονική θηραϊκή. Όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου έχουν σχεδιαστεί για να αποπνέουν μια αίσθηση ηρεμίας και δημιουργούν μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα. Τα κύρια χρώματα των Κυκλάδων, όπως επίσης και οι γήινες αποχρώσεις που καταπραΰνουν τα μάτια και ηρεμούν το σώμα.

Όλα τα δωμάτια είναι διακοσμημένα και επιπλωμένα με γούστο, που χαρακτηρίζεται από το νησί . Συνδυάζουν τα παραδοσιακά στοιχεία με τις σύγχρονες ανέσεις, δημιουργώντας τις καλύτερες προϋποθέσεις για μια υψηλής ποιότητας διαμονή.

Διαμερίσματα

Διαμερίσματα

Το συγκρότημα διαμερισμάτων και studios Ερατώ, είναι χτισμένο σύμφωνα με την παραδοσιακή θηραϊκή αρχιτεκτονική. Όλοι  οι χώροι του συγκροτήματος έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να αποπνέουν μια αίσθηση ηρεμίας και να δημιουργούν μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα.Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι  τα χρώματα των Κυκλάδων και οι γήινες αποχρώσεις που ξεκουράζουν τα μάτια και ηρεμούν τον οργανισμό. Όλα τα δωμάτια είναι διακοσμημένα και επιπλωμένα με γούστο και χαρακτηρίζονται από την νησιώτικη φινέτσα.Συνδυάζουν το παραδοσιακό στοιχείο με τις σύγχρονες ανέσεις που δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για διαμονή πολλών αστέρων.